Valikko Sulje

Tapahtumat

KIRJAIMET KUIN KORU – 20-vuotisjuhlanäyttely

Suomen Kalligrafiayhdistyksen 20-vuotisjuhlavuoden yhteisnäyttely ”Kirjaimet kuin koru” on esillä seuraavilla paikkakunnilla:

3. – 29.5.2021 Oulainen, Korona Galleria, Keskuskatu 2
19. – 20.6.2021 Kankaanpää, Kalligrafiapäivät
28.6. – 19.7.2021 Oulu, pääkirjaston vitriinitilat
2. – 29.11.2021 Siilinjärvi, kirjasto Artsi

Kalligrafiapäivät: Kalligrafiapäivät on jokavuotinen Kalligrafiayhdistyksen järjestämä tapahtuma kaikille kauniista kirjoittamisesta kiinnostuneille. Kalligrafiapäivät järjestetään noin viikko ennen juhannusta. Työpajoja on tarjolla 3-5 erilaista ja opetusta on kaikentasoisille harrastajille.

Tutustuminen / luento

Kirjaintaidetta-näyttely:
– Ilmoittautumislomake näyttelyyn lähetetään Musteläiskän mukana.
– Näyttely pidetään joka toinen vuosi osana Kalligrafiapäiviä. Jokaista jäsentä kannustetaan lähettämään näyttelyyn yksi työ. Osallistuminen on ilmainen ja kutsu on avoin kaikille kalligrafeille ja kirjaintaiteilijoille. Aiheet annetaan edellisenä vuonna ja töiden viimeinen lähetyspäivä on aikaisin keväällä. Jokaisen lähetetyn työn arvioi yhdistyksen mestarijäsenistä ja/tai muista tunnetuista kalligrafeista koottu ryhmä. Hyvin onnistuneet työt seuraavissa sarjoissa palkitaan kunniakirjalla.

Teknisesti taitavin – Most Technically Skilled
Hienoin – Most Exquisite
Herkullisin – Most Luscious Lettering
Tasapainoisin – Most Harmonious
Yleisön suosikki – The Members’ Choice

Kalligrafia-lanit: Koe unohtumaton viikonloppu yhdessä toisten kalligrafian harrastajien kanssa. Lanien aikana sinulla on mahdollisuus tehdä kalligrafiaa samanhenkisessä seurassa ja saada kommentteja omista töistäsi.

Opintomatka: Suunnitteilla Pietariin Alexander Boyarskyn oppiin syyskuulla 2021, mikäli tilanne sen sallii.