Valikko Sulje

AjankohtaistaKALLIGRAFINEN JOULUKALENTERI 2022

Kalligrafiayhdistyksen jo lähes perinteeksi muodostunut kalligrafinen joulukalenteri avautuu jälleen. Tapahtumat-välilehdeltä löytyy lisää lisätietoa.

MAAILMA MUUTTUU, KIRJAIMET SÄILYVÄT – NÄYTTELY

Yhdistys kutsuu kaikkia jäseniä osallistumaan vuoden 2023 näyttelyyn. Lue lisää aiheesta Tapahtumat-välilehdeltä.

KIRJAIMET KUIN KORU -NÄYTTELY

Jos et päässyt tai ehtinyt käydä katsomassa yhdistyksen 20-vuotisjuhlanäyttelyä ”Kirjaimet kuin koru”, niin voit nähdä kaikki työt virtuaalisti menemällä Tapahtumat-välilehdelle juhlanäyttelystä kertovaan kohtaan. Täällä on linkki, josta pääset katsomaan näyttelytyöt.

KALLIGRAFIAN PERUSOPINNOT

Nyt on mahdollista alkaa suorittamaan kalligrafian perusopintoja. Perusopinnoista saat tarkempaa tietoa Opetus-välilehden alta kohdasta perusopinnot.

Mukavaa opiskelua!

HALUAISITKO OSALLISTUA KALLIGRAFIAYHDISTYKSEN TOIMINTAAN?

Olemme perustamassa Kalligrafiayhdistykseen muutaman työryhmän auttamaan ja tukemaan hallituksen työtä. Haluamme tarjota yhdistyksemme jäsenille monipuolisesti tietoa kalligrafiasta, kursseista, tapahtumista, opetuksesta jne. Ennen kaikkea haluamme kuulla Teiltä jäsenemme, mitä te haluatte, että yhdistyksessämme tehtäisiin, opetettaisiin ja mistä haluaisitte lisätietoa jne.

NÄYTTELYTYÖRYHMÄ
Ensi vuodeksi on suunniteltu uutta kalligrafianäyttelyä. Näyttelystä löytyy lisätietoa Tapahtumat-välilehden alta Kirjaintaidetta näyttely-kohdasta.

KALLIGRAFIAPÄIVÄT
Tämän vuoden kalligrafiapäivien suunnittelua, ideointia, toteutusta ja ohjelmaa miettimään yhdessä tuumin.

YHDISTYSYHTEISTYÖ
Yhteistyötä eri kotimaisten ja ulkomaisten yhdistysten kanssa.
Oletko mukana esim. jossain kalligrafiaa ”läheltä liippaavassa” yhdistyksessä.
Jokin toiminta/muoto, joka on sydäntäsi lähellä: runot, aforismit, kirjansidonta, ExLibris ym…
Ulkomaisiin kursseihin osallistuminen, jne.

SULKANEN
Sisällön tuottajia nykyisen toimituksen avuksi.

MUU TOIMINTA
Tule mukaan ideoimaan muuta mahdollista yhteistä toimintaa yhdistyksen jäsenille.

Ellet juuri nyt pysty osallistumaan työryhmien toimintaan, niin voit mieluusti lähettää ajatuksiasi asioista, ideoista, toimintamuodoista, joita haluaisit kuitenkin nostaa esille. Laita viestiä osallistumishalukkuudestasi/ideoistasi jompaankumpaan sähköpostiin alla. Laita viestiä tulemaan, niin hallitus pistelee työryhmiä pystyyn:

Helena/nettisivut
jasen4@kalligrafia.org

Tarja/tiedotusvastaava
tiedotusvastaava@kalligrafia.org

HUOM! Työryhmään osallistuminen ei siis sido Sinua kokouksiin tai muuhun “viralliseen”; jokaiseen työryhmään tulee hallituksestamme mukaan 1-2 jäsentä. He huolehtivat tiedon viennistä hallituksen kokouksiin ym. Mikäli Sinä tai joku kalligrafikaverisi haluaisit(-te) olla mukana, ota mieluusti yhteyttä!

KURSSEJA

Yhdistyksen opettajat/jäsenet tarjoavat monipuolisia kursseja ympäri Suomea. Tarjolla on myös usein verkkokursseja, joten osallistuminen kursseille on vaivatonta. Tarkempaa tietoa kursseista löytyy etusivun yläosan valikosta Opetus-välilehden alta. Kursseja päivitetään kuukausittain.