Valikko Sulje

Ajankohtaista

OSALLISTU VUODEN NÄYTTELYYN ”UNOHTUNEET SANAT”

Kalligrafiayhdistys ry kutsuu kaikkia yhdistyksen jäseniä, muita kalligrafeja, kirjaintaiteilijoita ja kirjaimista kiinnostuneita osallistumaan vuoden 2022 näyttelyyn Unohtuneet sanat.

Aihe ja työn rajaus
• näyttelytyö on itse tehty
• se on näyttelyn teeman mukainen: Unohtuneet sanat. Teoksen pääosassa tulee olla kalligrafia tai kirjaimet
• työn tekotapa on vapaa
• työn maksimikoko on ulkomitoiltaan A4, mukaan lukien kehyspahvi eli passepartout
• työn on oltava ripustusvalmis ja kehystetty pelkällä kehyspahvilla (ei lasia eikä muita kehyksiä)
• teksti voi olla suomen-, ruotsin- tai saamenkielinen

Aikataulu Kutsu on avoin kaikille kalligrafeille, kirjaintaiteilijoille ja kaikille kirjaimista kiinnostuneille. Töiden viimeinen jättöpäivä on 28.2.2022.
Osallistuminen näyttelyyn on ilmainen. Näyttelyyn voi osallistua vain yhdellä työllä.

Työn ripustusohje tulee tähän helmikuun alussa.

Lähetysohjeet Lähetä työsi 28.2.2022 mennessä osoitteella: Suomen Kalligrafiayhdistys, Riikka Jokivirta, Rajakaltionkatu 5 A 32, 90530 OULU.
Jos haluat, että työsi palautetaan sinulle postitse, liitä mukaan riittävä määrä postimerkkejä sekä nimelläsi ja osoitteellasi varustettu palautuskuori. Lisätietoja: sihteeri@kalligrafia.org

Kalligrafiayhdistys ei vakuuta teoksia; vakuutathan siis teoksesi itse.
Näyttelyn järjestäjällä on näyttelytöiden kuvaus- ja julkaisuoikeus. Yhdistys voi käyttää kuvia näyttelytöistä omissa julkaisuissaan. Unohtuneet sanat -näyttely ei ole myyntinäyttely.

Täytä linkin takana oleva lomake näyttelytyöstäsi ja kiinnitä se työn taakse. Sinun on tarvittaessa itse varmistettava tekijänoikeudet käyttämällesi tekstille. Liitä copyright-lupa silloin työn mukaan. Luvan puuttuessa emme voi laittaa
työtä esille.

KALLIGRAFIAN PERUSOPINNOT

Tänä syksynä on mahdollista aloittaa suorittamaan kalligrafian perusopintoja. Perusopinnoista saat tarkempaa tietoa Opetus-välilehden alta kohdasta perusopinnot.

Mukavaa opiskelua!

HALUAISITKO OSALLISTUA KALLIGRAFIAYHDISTYKSEN TOIMINTAAN?

Olemme perustamassa Kalligrafiayhdistykseen muutaman työryhmän auttamaan ja tukemaan hallituksen työtä. Haluamme tarjota yhdistyksemme jäsenille monipuolisesti tietoa kalligrafiasta, kursseista, tapahtumista, opetuksesta jne. Ennen kaikkea haluamme kuulla Teiltä jäsenemme, mitä te haluatte, että yhdistyksessämme tehtäisiin, opetettaisiin ja mistä haluaisitte lisätietoa jne.

NÄYTTELYTYÖRYHMÄ
Ensi vuodeksi on suunniteltu uutta kalligrafianäyttelyä. Näyttelystä löytyy lisätietoa Tapahtumat-välilehden alta Kirjaintaidetta näyttely-kohdasta.

KALLIGRAFIAPÄIVÄT 2022
Tämän vuoden kalligrafiapäivien suunnittelua, ideointia, toteutusta ja ohjelmaa miettimään yhdessä tuumin.

YHDISTYSYHTEISTYÖ
Yhteistyötä eri kotimaisten ja ulkomaisten yhdistysten kanssa.
Oletko mukana esim. jossain kalligrafiaa ”läheltä liippaavassa” yhdistyksessä.
Jokin toiminta/muoto, joka on sydäntäsi lähellä: runot, aforismit, kirjansidonta, ExLibris ym…
Ulkomaisiin kursseihin osallistuminen, jne.

SULKANEN
Sisällön tuottajia nykyisen toimituksen avuksi.

MUU TOIMINTA
Tule mukaan ideoimaan muuta mahdollista yhteistä toimintaa yhdistyksen jäsenille.

Ellet juuri nyt pysty osallistumaan työryhmien toimintaan, niin voit mieluusti lähettää ajatuksiasi asioista, ideoista, toimintamuodoista, joita haluaisit kuitenkin nostaa esille. Laita viestiä osallistumishalukkuudestasi/ideoistasi jompaankumpaan sähköpostiin alla. Laita viestiä tulemaan, niin hallitus pistelee työryhmiä pystyyn:

Helena/nettisivut
jasen4@kalligrafia.org

Tarja/tiedotusvastaava
tiedotusvastaava@kalligrafia.org

HUOM! Työryhmään osallistuminen ei siis sido Sinua kokouksiin tai muuhun “viralliseen”; jokaiseen työryhmään tulee hallituksestamme mukaan 1-2 jäsentä. He huolehtivat tiedon viennistä hallituksen kokouksiin ym. Mikäli Sinä tai joku kalligrafikaverisi haluaisit(-te) olla mukana, ota mieluusti yhteyttä!

KURSSEJA

Yhdistyksen opettajat/jäsenet tarjoavat monipuolisia kursseja ympäri Suomea. Tarjolla on myös usein verkkokursseja, joten osallistuminen kursseille on vaivatonta. Tarkempaa tietoa kursseista löytyy etusivun yläosan valikosta Opetus-välilehden alta. Kursseja päivitetään kuukausittain.